LÍSTKY
LÍSTKY
Pro potřeby kamasutry
Sesbíral jsem všechny šutry
Do jednoho ostré v hraně
Jako čepel chladné zbraně
Nad hlavami modré nebe
Položil je vedle sebe
Náš sex bude mít tak říz
Na palouku plném bříz
Ve vánku co tiše šumí
Jak to větve s lístky umí
Publikoval(a):
valachia, 20.11.2021