Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krámek

Krámek

Za kupou bahna
osud nabídne
hvězdné snění
povolení dostanu
když ve hvězdách
zůstanu

Vystavím krámek
ne že sirek
postavím krám
kde
pevný budu trám

Vystavím nám krámek
nebude na zámek
Hvězdný krámek
snů a pocitů
lásky, lidskosti
věřím v lidské ctnosti
věřím

A bude na výběr
zda se vrátíš
zpět
v bahnu posedíš
vždy se vrátit
smíš

Povolení má každý
kdo věří
v
lidské snění
lásky jmění
za kuropěním
beznaděje
děje
co
nepřítel nabízel

Často stavíš
krám
pevný trám si ty sám
Publikoval(a): kopretina7777, 18.11.2021
Přečteno (39x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Hedullinn, Bezhlavý rytíř, C.I.F

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti