PRINCEZNIČKA
PRINCEZNIČKA
Ať už večer nebo ráno
Na růžích máš neustláno
Takových je ale víc
Princezničko z Nemanic
Ať už večer nebo ráno
Historicky je to dáno
Na podlaze z hlíny
Tam je život jiný
Než na zámku s parketami
Což poznáte jistě sami
Za několik málo let
Až ohnete záda hřbet
U pánského povaleče
Shrbeni a ještě vkleče
Ať už večer nebo ráno...
Publikoval(a):
valachia, 18.11.2021