Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BEDUÍNI

BEDUÍNI

Jsme účastníci karavany
Beduíni v horkém písku
S velbloudy co nesou stany
Na hrbech a bez potisku

Spoustu dní a také nocí
Odkázáni bez pomoci

Jsme účastníci karavany
Oáza je v nedohlednu
Slunce svítí z každé strany
S žízní která táhne ke dnu

Konec náš se blíží asi
Najednou jsou slyšet hlasy
Našich matek na sídlišti
Co se vrací k pískovišti
Publikoval(a): valachia, 17.11.2021
Přečteno (22x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti