Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svíčka

Svíčka

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: O krutosti a bezcitnosti

Svíčka těká
krutost
sebestřednost
má podobu
kata

S katem
jsem
byla spjata
kat a záhrobí
a láska krvácí
s ranečkem se trmácí

Krutosti
bezcitnosti
jenž si se zrodila
když
hvězda truchlila
a životy ubila
lásky svíčka
zhasla

Snad

kata nepotkám
lásce zatleskám
lásku hřeji
když sněží

Život běží
svíčka hoří
cestu mám
v zimě plápolám
Publikoval(a): kopretina7777, 16.11.2021
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, michaela07

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 06:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti