SKŘIVAN A SOVA
SKŘIVAN A SOVA
Zeptal bych se lásko snová
Jsi-li skřivan nebo sova
Co teď spí a v noci létá
V lese kde čas větve splétá
Dlouhodobě ale vím
Že jsi něco mezi tím
A tak
Neptám se tě čekám víš
Až se znovu probudíš
Publikoval(a):
valachia, 16.11.2021