Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Co Martin zmeškal

**Co Martin zmeškal

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: ):-)..***no přece s*n*í*h***

~~~~~~~~
Nebude se podzim zlobit
když na Martina
mělo bíle
aspoň trochu sněžit
i letos bílý kůň zklamal
jen prý někde vysoko
se prohnal.

Zima všem ale povídala…
prý každý ať si klidně
ještě počká
ten kdo čeká ten se dočká.
Co s tím Martine provedeš
jen bílé husí peří rozsypeš.

Tak na zdravíčko
a mrkl na toho kluka
co se prý směje
jak sluníčko.
Fakt,dnes..11.11 v 11.00 hod
jsme Martinovo víno
ochutnali.

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 16.11.2021
Přečteno (70x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti