Sklo
Sklo
Zrcadla stavím,
všude kolem sebe.
Světa se bojím
a nejvíc tebe.
Sklo tu praská,
střepy krvácí.
Dno mě laská,
dech se vytrácí.
Vedu tu válku,
sám proti sobě.
Chci jen lásku,
dostat se k tobě.
Topím se v tom moři bezedném,
pomalu v hlubinách tonu.
Zmizet chci ve snu líbezném,
jen na moment uvěřit tomu.
Krev tu proudí
jenom v mých žilách.
Všechno se hroutí,
řád není v mých silách.
Publikoval(a):
eurius, 14.11.2021