Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zpověď

Zpověď

Pády do propasti
pády v lidskosti
Bohu se nerovnám
hříchy vyznávám

V kostele
Svatému Ježíši
políbím chodidla
Ó požehnaná Maria
prožijí modlidbičku
bych víc se snažila
Publikoval(a): kopretina7777, 10.11.2021
Přečteno (63x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti