Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
souhlas s Rezervé,
10.5.2011 11:56 | Engliš
Moc se mi líbí první půlka téhle básně
10.4.2011 9:21 | Rezervé
Některé své basne maš velmi povedené a líbí se mi. Je tu pár lidí který maj fakt dobrý nápady a je tu taky docela dost lidí co nezvladaji strukturně basen uvést. Nesoudim,jen názor.
9.4.2011 23:01 | Martin Havlíček