Mrznou v tepu
Mrznou v tepu
Bolest byla mým koncem
živým
chtivým
A výživné přání
slunce
jenž marně hledám
ve tmě
bolí
Na prahu jámy
vrávorám
slunce už nehledám
zoufalství zaměstnám
Bolí lidé
co ztratili lidství
protékají mi krví
a tepem mrznou
do ledu
se mnou
Publikoval(a):
kopretina7777, 9.11.2021