ALENKA
ALENKA
Pouštím si do ticha
Písničky od Zicha
Chybí mi chybí ten jeho hlas
Nejenom mně i každému z Vás
Pouštím si do ticha
Českého Elvise
A marně doufám
Že zase zjeví se
A bude zpívat
Dneska tuto zítra jinou
V koncertě svém nad hladinou
Pouštím si do ticha
Alenku...
Publikoval(a):
valachia, 7.11.2021