Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Orel

Orel

Trasher Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: o tom jaký to je když někdo ztratí svobodu

Orel vyletěl ze svého sídla
ze skály, oblohu hlídá
krouží si a nezná strach
zatím netuší, že je poblíž vrah

Svoboda je potřebou pro každého jedince
proto člověk zřídil indiáncké rezervace
mocní páni hodlají hlídat si své poddané
orel ještě netuší, že o svá křídla příjde

Orel vyletěl ze svého sídla
ze skály, oblohu hlídá
mocným zrakem sleduje zem
kéž by byl tomu zlu ubráněn

Svoboda je potřebou pro každého jedince
proto člověk zřídil indiáncké rezervace
mocní páni hodlají hlídat si své poddané
orel ještě netuší, že o svá křídla příjde
Publikoval(a): Trasher, 9.4.2011
Přečteno (276x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 16:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti