NA EX
NA EX
Okolí je neprodyšně
Uzavřeno hermeticky
Celičkou a bezostyšně
Miluji tě kineticky
S něžnostmi snad v každém slově
S láskou k tobě - kyvadlově
Okolí je neprodyšně
Uzavřeno přede všemi
V čokoládě plavou višně
Skláníme se nad číšemi
A pak
S přípitkem na ten náš sex
Vypijeme vše na ex
Publikoval(a):
valachia, 2.11.2021