UPÍR
UPÍR
Vypadám vždy vážně skvěle
Ukrývám se v lidském těle
Půlnoc dveře otevírá
Začíná den pro upíra
Vypadám vždy vážně skvěle
Na světě jsem stovky let
Dívky často nedospělé
Podléhají kouzlu hned
Vypadám vždy vážně skvěle
Všechny touhou zkoprnělé
S obnaženým hrdlovím
Další které ulovím
Živím se jen teplou krví
A tak bývám jejich prvý
Vypadám vždy vážně skvěle...
Publikoval(a):
valachia, 30.10.2021