Z KOPCE
Z KOPCE
Dívá se do kaluže
Zdalipak mu to sluší
Vidí tam obraz muže
Co stárne aniž tuší
Dívá se do kaluže
Po boku jeho žena
Pozvolna vadne růže
Před lety utržena
Dívá se do kaluže
Oba dva navždy spolu
Čas který nepomůže
Se právě rozběh dolů
Z kopce...
Publikoval(a):
valachia, 28.10.2021