Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdný list

Prázdný list

Zářil bělostí a čistotou,
ale také jen svou prázdnotou.
I zachtělo se mi jej popsat,
nevěda však, v co text poutat.

Jakou myšlenku psaním sdělit,
a ve verších smyslem stmelit.
Těch básní bylo již mnoho,
tvořících si cestu dlouhou.

V prachu, stopami pokrytou,
a také její půdou zrytou.
Co všechno i v nich zaznělo,
propadlo, či snad se zachvělo.

Ten prázdný bílý a čistý list,
co jen takto se dával číst.
Musí již snášet tíhu psanou,
tu písničku slov odehranou.
Publikoval(a): Litarts, 27.10.2021
Přečteno (79x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 23:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti