Slovem nenasytíší
Slovem nenasytíší
Anotace: Úvod k mým sbírkám a všem
BÁSNÍKŮM K POSOUZENÍ
Slovem nenasytíš
Vydat sbírku básní
to každý ani nesmí
obsah může být děsný
Vlastně snad ani nemůže
čeká-li na odiv a na růže
Takový se dost načeká
cesta uznání je daleká
Těžko je žít bez chleba
Hladovým poezie netřeba
Ani vzletná slova nesytí
pak nesnadné je přežití
Papír snese všecko
to ví snad i děcko
Dnes verše píší už jen milenci
nebo já a mně podobní šílenci
Někteří mají až strach z básní
Ale kolikrát se přece i oni zasní
Proto jejich stav je tak zvláštní
Publikoval(a):
Rudilein, 9.4.2011