Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebezpečná láska

Nebezpečná láska

Psavec Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Tak zase přidám jeden rispet.

Prožil večer s krásnou slečnou
líbal krček, prsíčka
slíbil věrnost nekonečnou
láskou buší srdíčka

Nad ránem se rychle loučí
teď už je nic neodloučí

Za pravdu mu doba dala
upírka se z dívky stala
Publikoval(a): Psavec, 25.10.2021
Přečteno (78x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Mirastus, Bindig

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti