DŽIN
DŽIN
Vypustili džina z láhve
Celý svět se změnil náhle
Je to virus z Wu-chanu
Kdypak já ho dostanu
Budu stejný nebo jiný
Každopádně pozitivní
Sám sobě dám ale slib
Neskončit na áru jip
Vypustili covid z láhve...
Publikoval(a):
valachia, 24.10.2021