Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas jednou

Zas jednou

Zas jednou miluji,
mozek z toho šílí.
Nad sebou se smiluji,
zatímco strach sílí.
Já tu bojím se
o další duše cíp.
Obavou chvěji se,
slza líbá mi líc.
Co udělat mám,
abych přestal se bát?
Obraz jenž nemá rám,
kdy přestane mi duši drát?
V obavách ležím
zmáhá mne chlad.
Za snem běžím
za mnou jen hlad.
Kde končí strach
a jistota září?
Kde smutek mění se v prach
a osud shlíží vlídnou tváří.
Publikoval(a): eurius, 23.10.2021
Přečteno (40x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, C.I.F, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti