Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já kopretina:-)

Já kopretina:-)

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Tak nějak já...

Voda čirá mě zajímá
Voda čirá často
mě tišívá
když hodili kamenem
ti prokletí

A pocit osamocený
nerada slyším
nerada mluvím
k těm co jsou
ku mě hluší

Tančím
úsměvem zavanu
v úděl můj
tvé sny
jsou mi určeny
ráda plním
přání
ne krvává a pustá

Démony střežívám
nepustím je
k vám

Jsem přímá kopretina
sdílná
a jméno mám
podle chvíle náhodné
jednou čtivé
jednou plaché
když kopretina
vadne

A vaše sny
nejsou mi vzdáleny
ráda mívám
přátelství

Víra
v udolí
černých křídel
plá
nese mě z temnoty
jsem zase svá

Balvany valí
do
kopretin údolí,osud sám

pokoru znám
často upadám

Věřím
ve tvé sny
tak mě nech snít
a hledat víc
Publikoval(a): kopretina7777, 17.10.2021
Přečteno (35x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti