CELEK
CELEK
Přestože jsme každý jiný
Ty jsi žena a já muž
Tvoříme dvě poloviny
Jeden celek spolu už
Ten který se nerozpadne
I když z výšky na zem spadne
Protože si víme rady
Jak to dát zas dohromady
A to každý nesvede
Rozejde se rozvede
Zbývá ještě konec věty
Odnesou to Vaše děti
Publikoval(a):
valachia, 16.10.2021