Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ty chceš prostě královnu, to je jasný:)A světlo ve tmě.Někdy se k ní musí člověk přebrodit , setkat se se sebou, postavit se,odpustit si ( to jsou stejně křesťanský kecy o vině- selskej rozum pozná omyl- střelu vedle ale i nesvatý co páchaj zlo naschvál pro svý výhody a vědí o tom) tak pěkně pokračuj, třeba v duchu, taky tak... Přenastavení , síla stoupá zdola nahoru. Za ta slova si můžeš sám,) prostě mi to sepla báseň Tvá.
17.10.2021 17:44 | Lipová
Možná až moc smutné, ale líbí se mi. ST.
16.10.2021 23:08 | děda včela
Možná až moc smutné, ale líbí se mi. ST.
16.10.2021 23:08 | děda včela