**A víte co?
**A víte co?
=====
a víte co...
budeme si o pěkném počasí
povídat.
O jaru plném včel
a květinových poupat
o létu plném zmrzliny,jahod
a jak se chodíváme koupat
o podzimu plném kaštanů
a papírových draků
o zimě plné klouzaček
a také bílých sněhuláků...
~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 14.10.2021