Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po všem!

Po všem!

~ „PO VŠEM!“ ~


Na konci pouti své,
moře je šílené…
jak svazují ho břehy!

Tříští se o skály,
touží se vrátit zpět…
Slzy, jež tryskaly,
ze stesku na náš svět.

Koníčku starý,
čehý!

~

Na konci pouti své,
oči jsou zkalené;
Golem, prosící o šém!

Nazpátek nemohou,
jak moře v pasti jsou…

vždyť ví,
že už je po všem…
Publikoval(a): J.F.Julián, 13.10.2021
Přečteno (105x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Klarineb, C.I.F, Mirastus, Hedullinn, Martin Havlíček, Jikra

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti