Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ryba a rak

**Ryba a rak

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: ..a ve vodě je bylo tak..

--------

Ráček

Co se to ve vodě hýbá
je to žába,nebo ryba?
Vždyť je to červený rak
střihá si na nový frak.
Ten červený ten už nechce
myslí že to půjde lehce
když si nový sám ušije.
Každý ráček šikovný je

Ráčku, ty budeš mít ránu
žlutý rukáv a jednu stranu
druhý s proužky bílý,modrý,
tento frak není moc dobrý.
Rak si však svůj fráček chválí
žáby ty se smíchy válí,
vždyť vypadáš jako šašek
a ne jak z potoka ráček.

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 9.10.2021
Přečteno (94x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti