ANDĚL STRÁŽNÝ
ANDĚL STRÁŽNÝ
Podám ti ruku a nebo stéblo
Klidně se chytni znovu a zas
Protože nechci aby tě jeblo
Na to máš ještě skutečně čas
Podám ti ruku a nebo stéblo
Nezištná pomoc pro tebe
Až budeš k ničemu tzv. heblo
Vezmu tě sebou do nebe
Tvůj anděl strážný
Publikoval(a):
valachia, 3.10.2021