Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pobřežní hlídka

Pobřežní hlídka

Když zírám na Pamelu, 
při běhu se ladně houpá, 
o sloup vždy si namelu. 
Na objem fakt není skoupá. 

Všude chlapi jak trosky: 
"INGLIŠ, TALIANO, DOJČE.". 
Já však v plavkách a bosky 
jsem jak "Dejvidovo" dvojče. 

Proč mne tedy na pláži, 
na písečném žlutém akru, 
dívky lepé a v ráži, 
nenechají v klidu, k sakru?!? 

Do vln že mne navalí
plavčice oděny spoře. 
Jsem prý plejtvák snad malý, 
patřím zpět ve slané moře.
Publikoval(a): Zimbabwe, 1.10.2021
Přečteno (91x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Psavec

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti