Kudy kam
Kudy kam
V co se probudit,
a kam zahledět?
Pro co dál tu bdít,
i nové vědět?
Duší hloubavou,
tak zanícenou.
Vždy svou obavou,
o pravdu cennou.
Kam takto vkročit,
a nenechat zmást?
Kde, se otočit,
a obejít past?
Vodítkem srdce,
vede ta cesta.
Kde bije prudce,
jedna i ze sta.
Pohledem přímým,
z toho, čím žije.
Tím svým upřímným,
jímž se neskryje.
Publikoval(a):
Litarts, 26.9.2021