VLASY
VLASY
Upravím ti tvoje vlasy
Rozcuchané po noci
Nebo je tak nechám asi
Nemůžu si pomoci
Našel jsem svou druhou mízu
Dlouhé jsou až do pasu
Dnes to bylo na remízu
V každém kole zápasu
Upravím ti tvoje vlasy...
Publikoval(a):
valachia, 23.9.2021