Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Z pampelišek

**Z pampelišek

Vrtulníček

Letí chmýří z pampelišek
letí jako vrtulníček,
nad travou a nad keříčky
nad kaluže nad loužičky.
Na tom jednom vrtulníčku
pevně se drž,malý broučku
leť si můj malý,leť si,leť
a pěkně se sám proleť.
Ale brouček už se nudí
a taky vítr trochu studí,
roztáhne křídla a letí sám
zůstanu tady,tady to znám.
A vletí mamince do náručí
máma si vesele povyskočí,
já už mámo lítat nebudu
raději s tebou doma zůstanu.

I ty můj broučku,
kloučku…
~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 22.9.2021
Přečteno (35x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus, C.I.F

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti