TRYLKY
TRYLKY
Za oknem jsou slyšet trylky
Od zástupců ptačí říše
Vklouznu k tobě do postýlky
Dychtivě a přesto tiše
Ať nevzbudím okolí
Na tváři máš lásko nach
Staneme se soukolím
V mechanických hodinách
Za oknem jsou slyšet trylky...
Publikoval(a):
valachia, 19.9.2021