Zamyšlení
Zamyšlení
Anotace: Trochu filosofie
Zamyšlení
Kdo moc myslí
často vymyslí
i nesmysly
Zvěstuji vám
zvlášť tobě
co vím i sám
VE SPÁNKU A SMRTI
jsme si rovni
NEVÍME O SOBĚ
Pokud se nepletu
tuto skoro kupletu
doplním bez spěchu
Často i VE VZTEKU
Publikoval(a):
Rudilein, 8.4.2011