SVĚTLONOŠ
SVĚTLONOŠ
Světlonoš z Betléma přichází k Vám
Jesličky ve chlévě jsou Boží chrám
Právě se narodil Kristus Spasitel
Ať už jsi věřící anebo pábitel
Světlonoš z Betléma dorazil k cíli
Své srdce rozevři a počkej chvíli
Možná že zaklepe i u tvých dveří
S plamínkem naděje pro ty co věří
Že bude líp
Světlonoš z Betléma dávno je pryč
Ve dveřích v zámku usíná klíč
Všude je ticho pokora klid
Láska a víra přišly se zakuklit
Publikoval(a):
valachia, 18.9.2021