OPILEC
OPILEC
Potácí se krok má vratký
Na oděvu zaschlé zvratky
Probouzí se k ránu v moči
A přece se země točí
Tohle to už řekl kdosi
Nejen kolem svojí osy
Nahoru a také dolů
Utápí se v alkoholu
Je to ale jeho věc
Stal se z něho opilec
Publikoval(a):
valachia, 17.9.2021