Jedno nic pro všechny
Jedno nic pro všechny
Mocní i bezmocní, všichni v jedné hale sedí.
S vážným výrazem v tváři, všichni před sebe hledí.
To, co spatřili, na co stále hledí, svědí je, škrábe je, sužuje je jedy.
Vše náhle ustane, když jeden řekne,"Dost!", zvedne se a odejde z té haly.
Nikdo neví kam, zdali je to klam, zdali je to vůbec možné, aby člověk před tím utíkal, neznámo kam.
Poté brněti začne to v každém znova, na smrtelníka, který odešel, nikdo nemyslí, nevyřkne půl slova.
Mocní i bezmocní, všichni v jedné hale sedí.
Publikoval(a):
Festival, 16.9.2021