KOSTKY
KOSTKY
Anotace: nejen v Ostravě...
Celý rok jsou na ulici
Bez ohledu na počasí
Nakupují v popelnici
Žádná doba zavírací
Celý rok jsou na ulici
Přestože by nemuseli
Nechtějí se živit prací
Je to pro ně pokoj spací
Taková je dnešní OVA
Lidé tito bez domova
Staří mladí muži ženy
Kostky jejich jsou vrženy
Publikoval(a):
valachia, 12.9.2021