Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HLAD

HLAD

Hladový jsem po tvém těle
Touha si už razí cesty
Obě ruce rozechvělé
Svlékají tě u pelesti

Hladový jsem po tvém těle
Stejně jako zbytek údů
Které daly v stavu bdělém
Nad rozumem přednost pudům

Hladový jsem po tvém těle...
Publikoval(a): valachia, 11.9.2021
Přečteno (27x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, C.I.F, děda včela, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti