Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tisíc a víc

Tisíc a víc

Kam se jen rozhlédne,
tolik jich i spatří.
Něčím vždy ty vzhledné,
právem, jež jim patří.

To jsou věci v kleci,
vazbou v daném místě.
Pravdy své tu svědci,
tvářící se jistě.

Jejich tvary, barvy,
významy a funkce.
Nižší smysl pravý,
pro vyšší konstrukce.

Tisíce těch věcí,
které kolem vnímá.
Byť i mnohé třecí,
v součásti přijímá.
Publikoval(a): Litarts, 9.9.2021
Přečteno (57x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti