Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zahrajte mi podzimní

Zahrajte mi podzimní

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Za necelý měsíc mi bude 39 let.

Zahrajte mi vesele
ať tančí
ať pláčí
andělé

38 let
ve vlasech
se vlní
jako v trní

Vesmír v očích
se leskne
a
ruce nezní
tak prázdně
když listí
holé dlaně chrání

A smutky schovám
do svetru
to když léto končí
a listí k smrti letí

A vlasy mi vytrhají
jinovatkou krásné
Publikoval(a): kopretina7777, 7.9.2021
Přečteno (27x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti