Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kvítek v srdci

Kvítek v srdci

A když není
čas snění
led je můj král

Brodím se závějemi
kvítek v srdci
střežívám

A v upomínku
ty ledy
roztrhám

Tu slyší mě
chvojí
a do pavučin
se převtělím
a celá se orosím

A oheň se vzňal
hořím
neupálím
jsem dál
Publikoval(a): kopretina7777, 3.9.2021
Přečteno (49x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti