**:|:-)..tak,jen tak ..
**:|:-)..tak,jen tak ..
~~~~~~
Políbit měsíc
co zvolna usíná
v tom nočním tichu
spadl ti do klína
tobě se ve snu
klidně může zdát
že pod lampióny
je krásné milovat.
Pak zafouká vítr
rozhoupe lampióny
a ty,najednou nevíš
ten sen můj asi není
pomalu oči otevíráš
a na tmu v ložnici
se ani nepodíváš.
Měsíci pošleš
letmé políbení
a tiše si počkáš
na rozednění
slunce tě ráno
pohladí po tváři
a ty ten svůj měsíc
zakryješ polštáři.
Potom mu pošeptáš
neboj,já se vrátím
měsíc se usměje
už teď se těším...
~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 1.9.2021