Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přístřeší

Přístřeší

kopretina7777 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Maminky maminka je na tom zle.Nebudu už brečet a nebudu roztrhaná bolestí.Nikam to nevede.Potřebují mě.

Bolest ze smrti
co jen potká všechny
neřeší nic
síla je víc

Babičko,matičko
budu silná
oporu poskytnu
máte mě po boku
bolest nic neřeší
budu přístřeší

Bolavá, plačtivá
rozervaná stíhala
mě bolest
drásala
znovu jsem obrostla

Jsem pozitivní
a silná
jiná

Manžel mi pomohl
řekl bolest nic neřeší
jen se v ní utápíš
tak nyní jsem
přístřeší
Publikoval(a): kopretina7777, 23.8.2021
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 22:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti