Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Polibek zombie

Polibek zombie

kopretina7777 Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Trošku strašidelně...

Uleželá
proleželá
zem
pro ni tu jsem

Chladná je zem
poď zalehnem
na loži
posmrtném

Jsem holka jiná
mrtváživá

Dám polibek
chuť hřbitova
jakpak chutná

Neboj se nic
nejsi citlivka
jsi můj princ

Jsem mrtvola
odshora
odzdola

Dnes přikryje nás
zem
pro nás tu jsem

Lásko
Zaživa okusíš
hrobu sen
mrtvý nemrtvý
den
Publikoval(a): kopretina7777, 19.8.2021
Přečteno (159x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hahaha

Spodek

Stránka generována 2.5.2024 00:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti