HARABURDÍ
HARABURDÍ
Pro někoho haraburdí
Singerka a staré Burdy
Pro mne
Pozůstalost od babičky
Krejčové a také šičky
Pro někoho haraburdí
O verpánku stejnou tvrdí
Pro mne
Dědeček švec na zápraží
Do podrážek floky vráží
Publikoval(a):
valachia, 19.8.2021