Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŘÍSTAV

PŘÍSTAV

Máma je přístav
Táta je loď
Děti jsou piráty
Co chtějí plout

Pod černou vlajkou
Modravou dálkou
Dobývat svět

Když se pak unaví
V koupelně u vany
Vrátí se zpět

Domů

A potom

S mapou i kompasem
S pistolí za pasem
Zalezou pod deku
Usnout a spát

Konečně...
Publikoval(a): valachia, 18.8.2021
Přečteno (38x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jikra, Kytka62, mys, Mirastus, Do-sna, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti