Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Po prvním doušku

**Po prvním doušku

Květka Š. Básně » o Přátelství

Anotace: ..a prší a prší jako ty kapky vína..

~~~~~~~~~~
Nedopitá láhev
v ní zbytek bílého
já rozliji do skleniček
jedna bude pro mě
a druhá pro milého.
Po prvním doušku
to přijde políbení
po druhém pohlazení
po třetím milování
sklenička je prázdná
už v ní kapka není.
A co dál...nikdo neví?

No to je vážně nadělení
a tak ti lásko moje povím
já vím co...já to vím
že chutnám jako jahoda
ty chutnáš jako čokoláda
já jsem sladká jako cukrdle
ty jako marmeláda,
že voníme po heřmánku
po mateřídoušce
v horkém letním vánku,
že kvetu jako růže květ
že ty jsi byl celičký
můj svět...

~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 17.8.2021
Přečteno (90x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti