ANDĚL
ANDĚL
Svážu ti křídla na jednu noc
Milovat anděla je těžký hřích
Ručička od hodin přes půlnoc
A ďábel za zády ve dveřích
Svážu ti křídla na jednu noc
Pro oba bude to poprvé
Nikdo nám nepřijde na pomoc
I kdyby byla jsi od krve
Svážu ti křídla na jednu noc...
Publikoval(a):
valachia, 17.8.2021