Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč spěchat?

Proč spěchat?

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Dnes jsem toho mnoho v sobě vyřešila...

Pálilo mě mámení
že někam dospěchám
chtěla jsem jít
běžet a snít
však nač
hezké promarnit

Pomali ochutnávám
pomali vychutnávám
a zdroj je blažený
zdroj je svět
a krásné dny

Bohatství mincí
se netýká srdcí
pár šestáků mám
a ráda
chodím v teniskách
a ráda si zpívám

Bohatá jsem manželstvím
lásku ráda mám
a přátelství krásná
bohatství má
stálá
a úsměv zdarma dám

Také krásnou zahradu
kam k růžím chodívám
a do vlasů je zaplétám

A malé skromné bydlení
zdobí mé malby
fotky
kříž

A útulné tu jiskření
domova
a
zvířátek víc než míň

A potom s noční
oblohou
k hvězdám doletím
jsem štástná
a ráda se probouzím
Publikoval(a): kopretina7777, 16.8.2021
Přečteno (60x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti